Schelde Exotech en Verolme Special Equipment bundelen krachten

Met de overname van alle aandelen in Exotech Beheer, wordt Schelde Exotech (Vlissingen) een 100% dochteronderneming van Pressure Thermal Dynamics (PTD), het moederbedrijf van onder andere Verolme Special Equipment (Moerdijk) en Logan Industries (Hempstead, Texas, USA).

Exotech en Verolme zijn beide toonaangevende producenten van hoogwaardige warmtewisselaars, vaten en reactors voor hoge temperatuur-, hoge druk- en hoog-corrosieve omgevingen. Waar Exotech een sterke positie heeft in de (petro)chemische en nucleaire industrie, heeft Verolme zich ontwikkeld tot marktleider in de marine scrubber en poly-silica markten.

De gecombineerde expertise en productiecapaciteit in de fabricage van hoogwaardige systemen met afnemers in veeleisende sectoren brengt significante voordelen voor klanten met zich mee. Juul IJzermans, CEO van PTD en Verolme, zegt hierover, "De toevoeging van Exotech aan onze groep geeft ons een zeer welkome uitbreiding in expertise en productiecapaciteit en helpt ons onze groei- en diversificatie doelstellingen te realiseren. Tegelijkertijd blijven Exotech en Verolme hun bestaande klanten bedienen op het door hun gewende hoge niveau. Ik zie uit naar een nauwe samenwerking met Jos Mols, Willem Konings en hun team."

 Exotech en Verolme zijn beide toonaangevende producenten van hoogwaardige warmtewisselaars.60 1.heat exchanger 800x531

Mask