15-12-2021: Online Offshore Café

De afgelopen periode konden we elkaar weer massaal opzoeken tijdens netwerkbijeenkomsten en beurzen. Uit alles bleek dat persoonlijk contact in onze sector nog altijd zeer belangrijk is, gelukkig maar! Ondanks het feit dat wij de komende weken geen grootschalige evenementen kunnen organiseren, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze participanten met elkaar en de sector te verbinden. Eén daarvan is de online speeddate, waarvan we dit jaar al diverse hebben georganiseerd in samenwerking met verschillende organisaties.

Om het jaar goed met elkaar af te sluiten openen we samen met AYOP, Energy Port Zeeland, IRO, NWEA, Offshore Community Rotterdam (RPPC) en de Rotterdam Offshore Wind Coalition voor alle leden op woensdag 15 december hét (online) Offshore Café waarbij u onderling een uur lang onderling kunt speeddaten en aansluitend met elkaar kunt napraten.

DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL
Wanneer u deelneemt aan deze bijeenkomst draait u mee in een netwerkcarrousel, waarbij participanten en leden van bovengenoemde organisaties 'random' met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten gaat u dan met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen en natuurlijk ook om elkaar fijne feestdagen te wensen en de goede voornemens voor het nieuwe jaar te bespreken.

PROGRAMMA
14.45 - 15.00 uur: digitale inloop
15.00 - 15.05 uur: welkomstwoord en uitleg netwerkcaroussel
15.05 - 16.00 uur: speeddaten
16.00 - 16.30 uur: napraten in het online Offshore Café

AANMELDEN
Aanmelden is voor participanten gratis en kan via onderstaande aanmeldlink. U ontvangt kort voor aanvang van de online bijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen. Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Charles van den Oosterkamp (+31 6 10979655 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

Klik hier om u aan te melden voor het Online Offshore Café op woensdag 15 december.

Mask