Tiende Safety Network Veiligheidsdag

Op woensdag 10 november 2021 organiseert The Safety Network, waar Jonkman Opleidingen trots onderdeel van uitmaakt, de tiende editie van de Veiligheidsdag.

De Veiligheidsdag is een jaarlijks terugkerend veiligheidscongres, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op veiligheidsgebied in een informele sfeer aan bod komen. Dit alles met toonaangevende sprekers met verschillende achtergronden binnen het veiligheidsdomein.

Met onder meer Site Director Chemiepark Delfzijl Johan Visser, brandweervoorzitter Tijs van Lieshout en misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft de organisatie een aantal interessante sprekers op het podium. Het thema van deze Veiligheidsdag is gericht op veiligheidsbewustzijn in de hele organisatie. 

Met het organiseren van de Veiligheidsdag wil The Safety Network de deelnemers prikkelen met inhoudelijk scherpe presentaties, met het delen van kennis, en daarnaast ook door de deelnemers de mogelijkheid te bieden hierover te discussiëren. 

De Veiligheidsdag wordt dit jaar verzorgd in Theater de Bussel in Oosterhout. Bekijk de website www.veiligheidsdag.nu voor een impressie van de vorige editie, het programma van dit jaar en een kennismaking met één van de sprekers; Johan Visser.

 

Unknown

Mask